ΒΟΛΕΪ

Ιστορική νίκη ανόδου στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ πέτυχαν τα κορίτσια του Α.Ο.Π.Φ. στο γυναικείο βόλεϊ!

Ιστορική νίκη για την 4η αγωνιστική των play off ανόδου της κατηγορίας πέτυχε η γυναικεία μας ομάδα βόλεϊ χθές στο Σοφία Μπεφον κερδίζοντας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 σετ τον τυπικά γηπεδούχο ΑΟ Φλοίσβο με 3-2.

Με την νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 του πρωτοπόρου Τελαμώνα επι του Κρόνου Αγ. Αναργύρων η ομάδα μας εξασφάλισε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play off και μαθηματικά την άνοδο της στην Α’ ΕΣΠΕΔΑ.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Νικήτα Χιωτινη και στις αθλήτριες μας για την πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τις επόμενες 2 αγωνιστικές τα κορίτσια μας αν και βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Τελαμώνα θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Φ. δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Ξεκινήσαμε πριν 9 μήνες μαζί με τον προσωπικό μου φίλο και πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Δετση την επανίδρυση του τμήματος μετά από είκοσι χρονιά περίπου. Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη προσπάθεια. Όμως η σημερινή μέρα δικαιώνει τους κόπους μας και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον του βόλεϊ του ΑΟΠΦ. Ήδη έχουν δημιουργηθεί οι βάσεις για μια καλή συνέχεια και στη γυναικεία ομάδα άλλα και στο επίπεδο των ακαδημιών που είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Ειμαι σίγουρος ότι σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου θα στηρίξει με αγάπη και σθένος την προσπάθεια και την νέα σεζόν. Τους ευχαριστώ όλους για την θετική αντιμετώπιση τους προς το τμήμα. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος θα ήθελα να επισημάνω ότι καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πόλη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα αλλα στην πορεία βελτιώσαμε τις αδυναμίες μας και καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο μας στη επόμενη κατηγορία. Αντιλαμβάνεται κάποιος το μέγεθος της επιτυχίας αν αναλογιστεί ότι οι περισσότερες αθλήτριες μας έπαιζαν για πρώτη φορά σε γυναικείο πρωτάθλημα και άντεξαν σωματικά και ψυχολογικά σε ένα πρωτάθλημα- μαραθώνιο με 32 αγωνιστικές!!! Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου που έδειξαν εργατικότητα , πάθος αλλά και υπομονή στην ομολογουμένως πίεση που τους ασκούσα ολη την διάρκεια της σεζόν. Σε εκείνες ανήκει εξ ολοκλήρου η επιτυχία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Απομένει μια ύστατη προσπάθεια για την κατάσταση του τίτλου. Αλλά ακόμα και να μην επιτευχθεί ήδη οι κοπέλες μου τα έχουν καταφέρει πολύ καλά.》

Επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Τελαμώνα στην Σαλαμίνα την Δευτέρα στις 21:00.