ΒΟΛΕΪ

Τα κορίτσια του Α.Ο.Π.Φ. στο βόλεϊ τερμάτισαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Π.Φ. σημείωσε μια πολύ μεγάλη νίκη στο “Σοφία Μπεφον” κερδίζοντας τον πρωτοπόρο Τελαμωνα εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. θα λάβει μέρος στα play off ανόδου της κατηγορίας όπου αγωνίζονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι δύο πρώτες ομάδες παίρνουν το εισιτήριο για την πάνω κατηγορία.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Α.Ο.Π.Φ. Νικήτας Χιωτίνης δήλωσε: «Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε και πήραμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Σίγουρα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για μία ομάδα που δημιουργήθηκε πρίν οκτώ μήνες. Τωρα όμως πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο που είναι η άνοδος. Χρειάζεται πολυ δουλειά στο γήπεδο και ψυχική δύναμη γιατί όλοι οι αγώνες των play off είναι σημαντικοί και πρέπει να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να ανταπεξέλθουμε στην κρισιμότητα των παιχνιδιών. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την προσπάθεια τούς.»

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του Α.Ο.Π.Φ. Νικήτα Χιωτινη και στις αθλήτριες του και να τους ευχηθούμε κάλο Πάσχα και να έχουν την δύναμη που χρειάζεται να συνεχίσουν το ίδιο καλά και στα play off.