ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Πόλο: Ισόπαλοι 5-5 αναδείχθηκαν το Παλαιό Φάληρο με τον Εθνικό Πειραιά

Ισόπαλοι 5-5 αναδείχθηκαν το Παλαιό Φάληρο με τον Εθνικό Πειραιά στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με σκληρές μονομαχίες και κλειστές άμυνες και με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες. Οι Φαληριώτες προηγήθηκαν με 3-1 και 5-3 (στο ημίχρονο), αλλά στην τρίτη περίοδο ο Εθνικός με γκολ του Μπεριστιάνου μείωσε σε 5-4 (4.46) και του Λιαπάκη (στον παίκτη παραπάνω) ισοφάρισε στο τελικό 5-5 (3.35). Στην τελευταία περίοδο είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, αλλά το σκορ έμεινε ισόπαλο.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 4.05 πριν από τη λήξη της β΄περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Παλαιού Φαλήρου κ. Καραγιάννης για διαμαρτυρία. Στο 5.25 πριν από τη λήξη της δ’ περοόδου αποβλήθηκαν ο βοηθός προπονητή του Εθνικού κ. Βενετόπουλος και ο έφορος του Εθνικού κ. Μίσιτς, με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία. Στο 0.31 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου αποβλήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Φάνης Κουντουδιός, με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία, ενώ είχε δεχτεί προηγουμένως κίτρινη κάρτα”.

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – Εθνικός Πειραιά 5-5 (3-1, 2-2, 0-2, 0-0)

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 2, Ντε Σόουζα 2, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης

Πηγή: koe.org.gr