ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλέξης Παπαδάτος: Την άνοδο θα την γιορτάσουμε όταν έρθει και μαθηματικά

Ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του τελικού στόχου έφτασε ο ΑΟΠΦ, με το σύνολο του Αλέξη Παπαδάτου να παίρνει τη νίκη κόντρα στην Ευρυάλη με 88-60 και να φτάνει στις 3 νίκες απόσταση από τον δεύτερο.

Από την αρχή η ομάδα μας είχε τον έλεγχο και στο τελευταίο δεκάλεπτο πάτησε γερά το πόδι στο γκάζι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην τελική επικράτηση.

Κορυφαίος της ομάδας μας ήταν Λεωνίδας Βαϊδάκης με 19 πόντους, ενώ 18 είχε ο Καράμπελας και 17 ο Κοκαλιάς.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας εκείνη απέναντι στον ΑΟΝΑ στην Αργυρούπολη (18/2)

ΑΟΠΦ-ΕΥΡΥΑΛΗ 88-60

Διαιτητές: Καραβίτης, Ανδρεόπουλος, Πέππας. Δεκάλεπτα: 23-13, 43-32, 59-50, 88-60.

ΑΟΠΦ (Παπαδάτος, Καμαριώτης) Βαϊδάκης 19(3), Μπέλλας 2, Πρόγκας 14, Κοκαλιάς 17(3), Τσορμπατζίογλου 6(2), Τσιπίδης, Καράμπελας 18(4), Σωτηρόπουλος, Μελισσουργός 5, Κέκκης, Καψαρίδης 7, Εξηνταβελώνης.

ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τασιόπουλος, Παπαευθυμίου): Μπατής, Τσακναρίδης 6, Βλάχος 4, Λυγγερίδης, Εμμανουηλίδης 13(2), Κακαβάς 5(1), Κατσαγάνης 3, Ψυχογιός, Μαγγανάς 2, Τσιγγενόπουλος, Ιωακειμίδης 2, Μπούτος 24

Μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς της ομάδας μας, Αλέξης Παπαδάτος δήλωσε:

«Κάθε παιχνίδι που περνάει και κάθε νίκη που προσθέτουμε μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο μας. Σήμερα έγινε μια τρομερή προσπάθεια από τα παιδιά, σε ένα παιχνίδι που είχαμε απουσίες, καθώς έλειπαν δύο βασικά μας στελέχη, ο Δορκοφίκης και ο Τσελεμπής. Παρόλα αυτά κερδίσαμε σχεδόν 30 πόντους μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς μετράμε αντίστροφα, θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να φτάνουμε όλο και πιο κοντά. Από εκεί και πέρα την άνοδο θα την γιορτάσουμε όταν έρθει και μαθηματικά».

Στη συνέχεια ο κόουτς αναφέρθηκε στο ρόστερ:

«Ό,τι σπέρνεις το καλοκαίρι, θερίζεις τον χειμώνα. Γι αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε αυτό το ρόστερ το καλοκαίρι. Δεν ξέραμε φυσικά τότε ότι θα ήμασταν τελικά πρώτοι με 3 νίκες διαφορά, με μόνο 1 ήττα. Δημιουργήσαμε το ρόστερ με το σκεπτικό να φτιάξουμε μια σκληρή ομάδα με έμπειρα παιδιά και νέα παιδιά με δίψα. Αυτό το έχουμε πετύχει και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς»