ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ο Α.Ο.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Καμαριώτη

Ο 41χρονος κοουτς έχει πλούσια εμπειρία καθώς έχει βρεθεί στην Α1 ως βοηθός σε Ίκαρο και Τρίκαλα, ενώ πέρασε και από το παιδικό του Πανιωνίου. Από σήμερα προστίθεται στο προπονητικό τιμ του Α.Ο.Π.Φ. ως στενός συνεργάτης του Αλέξη Παπαδάτου.
 
Ως παίκτης χάραξε σπουδαία πορεία, η οποία ξεκίνησε από τον ΑΟΠΦ το 1987, από όπου το 1994 έφυγε για τον Πανιώνιο, ενώ είναι και εκείνος, όπως και ο Αλέξης Παπαδάτος, μέλος της χρυσής γενιάς των Εφήβων που το 1995 έφτασαν στην κορυφή του κόσμου.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του προπονητικού επιτελείου του ΑΟΠΦ, ο ίδιος ανέφερε:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 24 χρόνια επιστρέφω στην ομάδα που ανδρώθηκα μπασκετικά. Αυτό συνδυάζεται με την αρχή μιας τεράστιας προσπάθειας που κάνει ο σύλλογος σε οργάνωση, καθώς μετά το νέο γηπεδο που στεγάζει την ομάδα και την πολύ καλη πορεία που κάνει το αντρικό τμήμα, ο ΑΟΠΦ δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου και ανήκει.
 
Επίσης το ότι θα συνεργαστώ με τον Αλέξη Παπαδάτο, που γνωριζόμαστε πολλα χρόνια και που ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική Εφήβων το 1995, όταν και κατακτήσαμε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο που πήραμε στην Αθήνα είναι κάτι πολύ σπουδαίο για εμένα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούμε προπονητικά και αυτό με κάνει να ανυπομονώ να ξεκινήσει η συνεργασία μας και να τον βοηθήσω στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει όλο αυτο τον καιρό που είναι στην ομάδα».