ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ. ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης των εγκαταστάσεων του τένις

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ & ΘΗΣΕΩΣ

07.9.2018

Μετά την ομόφωνη απόφαση του ΝΕΟΥ Δ.Σ, για την ριζική αναμόρφωση του τμήματος τένις, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες οι εργασίες ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης των εγκαταστάσεων του τμήματος, επί των οδών Αμφιτρίτης και Θησέως, στο κεντρικό Π. Φάληρο. Οι εργασίες περιελάμβαναν συνοπτικά τα εξής:

Ανακαίνιση εξωτερικά και εσωτερικά καθώς και αναδιαρρύθμιση του κτηρίου των αθλητικών εγκαταστάσεων με σκοπό την λειτουργική και αισθητική του αναβάθμιση και απόδοση του προς χρήση.

Επεμβάσεις στον εξωτερικό χώρο, που περιβάλλει τα γήπεδα, τις κερκίδες και συμπλήρωση εξωτερικών φωτιστικών για τη ενίσχυση του φωτισμού των γηπέδων που ήταν ανεπαρκής.

 Το έργο αυτό εντάσσεται στην προσπάθεια του συλλόγου για αλλαγή στρατηγικής και νοοτροπίας στο τμήμα του τένις, με σκοπό την ακόμη πιό δημιουργική και αποτελεσματική αθλητική δράση, με έφορο του τμήματος τον Γιώργο Πράππα, τ. αντιδήμαρχο της πόλης μας, καθώς και με την αμέριστη συμπαράσταση και με κάθε τρόπο, του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη.  

Σημειώνεται ότι πλέον το τμήμα τένις έχει στη διάθεση του πολύ αξιόλογες υποδομές, με τέσσερα γήπεδα, δύο στο κεντρικό Π. Φάληρο και δύο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας.

Νίκος Δέτσης

Πρόεδρος Δ.Σ