ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ. ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Αλλαγή Σελίδας» και στο Κολυμβητικό τμήμα του Α.Ο.Π.Φ.

Ο σύλλογος μας, στα πλαίσια ριζικών αλλαγών που έχει αποφασίσει το ΝΕΟ Δ.Σ, έχει την τιμή αλλά και την ιδιαίτερη χαρά, να ανακοινώσει την ανάθεση της τεχνικής διεύθυνσης του κολυμβητικού τμήματος στον καταξιωμένο και έμπειρο, εν ενεργεία, ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης, Βαγγέλη Κοζομπόλη, ο οποίος θα έχει και την συναρμοδιότητα του επικεφαλής αρχιπροπονητή, μαζί με τον ήδη καταξιωμένο και επί πολλά έτη, αρχιπροπονητή μας Στέργιο Γιαννούτσο.

Ο Βαγγέλης Κοζομπόλης είναι παλαιός πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση, από το 1985 έως το 1999, βαλκανιονίκης και με πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες,  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθήνας και έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, προπονητής στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Γ.Σ, ενώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια, μέχρι το 2016, ήταν επικεφαλής προπονητής της κολυμβητικής ομάδας του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Αργυρούπολης (Α.Ν.Ο.Α).

Η νέα διοίκηση, εντάσσει την ενέργεια αυτή σε δέσμη μεσοπρόθεσμων μέτρων αλλαγής στρατηγικής και στα πλαίσια ενδυνάμωσης του έμψυχου προπονητικού της δυναμικού, με σκοπό την ενίσχυση και καλύτερη οργάνωση του κολυμβητικού τμήματος και τη βελτίωση του στο αθλητικό αλλά και στο αγωνιστικό επίπεδο, πάντα με γνώμονα τον ποιοτικό ερασιτεχνικό αθλητισμό σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό.    

Ευχόμαστε στον Βαγγέλη καλή επιτυχία στο έργο του, πλαισιωμένος με τους ήδη καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές της ομάδας μας και την αμέριστη στήριξη της νέας διοίκησης.

27.7.2018

Νίκος Δέτσης

Πρόεδρος Δ.Σ