ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Συγχαρητήρια στην ομάδα Πόλο Νέων Ανδρών του Α.Ο.Π.Φ. – ΦΩΤΟ

Στον μεγάλο τελικό των Νέων ανδρών νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η ομάδα της Γλυφάδας μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου προσπάθησε να ανατρέψει στα τελευταία λεπτά το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι παίκτες για ακόμη μια χρονιά ήταν πραγματικοί μαχητές μέσα στην πισίνα και έφτασαν κοντά στη στέψη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες του Α.Ο.Π.Φ. 

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας είναι ο πρωταθλητής στην υδατοσφαίριση των Nέων Ανδρών για το 2018, αφού στον τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 6-4 και πανηγύρισε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 6-4 (1-0, 2-1, 3-1, 0-2)

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Σπηλιόπουλος, Γαλάνης 1, Παπανικολάου, Κιρμιτζόγλου, Λεμπέσης 1, Παπαναστασίου 3, Τομάζος, Ρομπόπουλος 1, Πριόβολος, Δίκος, Κουκιάς, Κινόβας, Ασβέστης, Εφαπλοματάς, Κοντονής

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Νίκος Μαμούρης): Αλεξανδρίδης, Γωνιωτάκης 1, Παζαΐτης, Αλαφραγκής 1, Κατσαγούνος, Χαϊδόπουλος, Γκάτσος, Βώσσος, Αμπατζής, Κάκαρης 1, Καραγιάννης, Βακολέτος 1, Περπινιάδης, Μαλανδράκης, Κλαψιανός