ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Το “ευχαριστώ” του Α.Ο.Π. Φαλήρου στους χορηγούς

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φαλήρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και να εκφράσει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της στις εταιρείες “Fab” Sportswear, ANTIPOLLUTION Environmental Protection Services, GREEN ENERGY και polo-aopf-xorigoiFREZYDERM για την ένταξη τους στην αθλητική οικογένεια του Φαλήρου καθώς και για την γενικότερη στήριξη τους.

Με την ενεργή -αυτή- συμμετοχή, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζουμε επιτυχημένα την πορεία μας στην Α1 league υδατοσφαίρισης καθώς και σε τυχόν μελλοντικά σχέδια στην Ευρώπη βάζοντας έτσι -κάθε φορά- υψηλότερους στόχους.

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π. Φαλήρου σχολίασε σχετικά:

«Εκφράζοντας την ιδέα μας και το όραμα μας, βρήκαμε σύμφωνους και αρωγούς επιχειρηματίες που συνδέουν τον πρωταθλητισμό με τον επιχειρηματικό κόσμο. Σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο αθλητισμός είναι από τους τομείς της ελληνικής ζωής που εξακολουθεί να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία.

Η στήριξη σας στη φετινή προσπάθεια του Α.Ο.Π.Φαλήρου είναι πολύ σημαντική για όλους εμάς στον όμιλο και να είστε σίγουροι πως θα την ανταποδώσουμε, δημιουργώντας τις βάσεις για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους

Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς που είσαστε δίπλα μας στο δύσκολο (αυτό) ταξίδι του πρωταθλητισμού.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό σας, 

Άγγελος Δ. Μοσχοβέλης / Τμήμα Διοίκησης Υδατοσφαίρισης, Α.Ο.Π.Φαλήρου.»

polo-aopf-xorigoi