ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η μεγάλη γιορτή του Π. Φαλήρου και του ΑΟΠΦ – Τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

Τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης, κ. Συμεών, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

776EA1D3-4E80-4E18-9459-978876FAF10A

0B590BF8-E52F-4CEA-98D8-E8CC6470AB65

 

 

 

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων 800 σταθερών θέσεων με δυνατότητα ανάπτυξης σε 1.200, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για αγώνες και προπονήσεις Ακαδημιών, τέσσερα γήπεδα τένις και δύο κτίρια αποδυτηρίων.

 

 

aopf-agkainia1 aopf-agkainia3 aopf-agkainia4 aopf-agkainia5 aopf-agkainia6 aopf-agkainia7 aopf-agkainia9

Το Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου θα είναι η έδρα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ιστορικού συλλόγου ΑΟΠΦ η οποία είναι έτοιμη να λάβει μέρος στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Ο σύλλογος των 95 ετών που ταυτίζεται με την αθλητική ιστορία του Παλαιού Φαλήρου ξαναγυρίζει στο σπίτι του έπειτα από 14 χρόνια περιπλάνησης χάρη στο πείσμα και την πίστη του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

aopf-agkainia

ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Ν.ΔΕΤΣΗ , ΤΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΚΙΟΥΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ!!