ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

“Άρωμα” Ευρώπης για το Πόλο του Π. Φαλήρου – 5η θέση στην Α1 κατηγορία Ανδρών

Την 5η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών πανηγύρισε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Παλαιού Φαλήρου που επικράτησε με σκόρ 13-15 του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Νίκος Μαμούρης, η “νεαρή” του παρέα και το επιτελείο τους γράφουν (με χρυσά γράμματα) ιστορία για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Παλαιού Φαλήρου, στρέφοντας  -πλέον- την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτές του Euro Cup !

* Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φαλήρου, ο προπονητής Νίκος Μαμούρης άλλα και οι αθλητές του, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. για το ήθος και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν μέχρι την ολοκλήρωση του εν λόγω πρωταθλήματος δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια αυτού.

Τα 8’λεπτα εν εξελίξει:
1ο:1-2, 2ο:3-5, 3ο:8-10, 4ο:13-15

Παναθηναϊκός (Νάσος Ηρειώτης): Γαλανίδης, Βασιλάκης, Βιτέλλας, Τοράκης 3, Καλογεράκος 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Δερμιτζάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Καπετανάκης, Κούτουφας, Μπερτόλης

Παλαιό Φάληρο (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Καραγιάννης, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης 4, Θεοδωρόπουλος, Πέττας 1, Μαρινάγης, Τσαχιλίδης 2, Τρούλος 4, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Φυτάλης, Κάκαρης 3

polo-aopf-europh-1 polo-aopf-europh-2

polo-aopf-europh

aopf-polo

ΑΟΠΦ: 1ο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης “Πέτρος Σκανδάλης” – Πρόγραμμα Αγώνων