ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κοπή Πίτας ΑΟΠΦ: Καλή Χρονιά σε όλους μας με Υγεία και Αθλητικές Επιτυχίες στα Τμήματα του Ομίλου

O ΑΟΠΦ πραγματοποίησε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας το 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου. 

Από την σημερινή μας εκδήλωση μεγάλη απούσα ήταν η Κική Γαβαλά. Όσοι βρέθηκαν στο Δημαρχείο τίμησαν την μεγάλη αθλήτρια του ΑΟΠΦ κράτησαν ενός λεπτού σιγή.

pita-2017--pano

Στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου βρέθηκε πλήθος κόσμου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων του ΑΟΠΦ Τένις, Μπάσκετ, Στίβος, Κολύμβηση και Πόλο οι προπονητές, οι παράγοντες, οι εργαζόμενοι του Ομίλου και φυσικά οι γονείς των παιδιών που στηρίζουν με απίστευτο ζήλο τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου.    

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες καθώς και πρόσωπα για την συμβολή τους στον Σύλλογο.

Η νέα γενιά στα τμήματα του ΑΟΠΦ είναι η εγγύηση για το μέλλον του Ομίλου στο Τένις, το Μπάσκετ, τον Στίβο, την Κολύμβηση και το Πόλο!

Καλή Χρονιά σε όλους μας με Υγεία και Αθλητικές Επιτυχίες στα Τμήματα του ΑΟΠΦ 

pita-2017-----

xatxidakis-aopf-kelisto

vraveysi-2017

stivos-2017

tenis-aopf-2017

polo-aopf-2017

pita-2017 

gavala-2017

kosmos-009a-aopf kosmos-aopf-pita kosmos-pita

dioikhsh-aopf-pita

episimoi-pita-

komsos-pita-aopf-2017 paiktes-aopf

****Σημείωση: Θα προσθέσουμε και άλλες φωτογραφίες μόλις έχουμε το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση. Σας Ευχαριστούμε!