ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Νεαροί πολίστες του ΑΟΠΦ κόντρα στα μεγάλα ονόματα του Ολυμπιακού!

Α.Ο.Π.Φαλήρου – Ολυμπιακός: Ήττα, συνάμα κι εμπειρία !

Η πρόθεση του Νίκου Μαμούρη να δώσει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε αθλητές από τις Ακαδημίες του Φαλήρου, είναι δεδομένη και ο ίδιος την έχει κάνει γνωστή από το καλοκαίρι.

Ο Νίκος Μαμούρης δεν έμεινε στα λόγια και στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προχώρησε σε πράξεις και έριξε στα… βαθιά όλους σχεδόν τους νεαρούς αθλητές που είχε στην αποστολή του αντιμετωπίζοντας “μεγάλα” ονόματα του Ολυμπιακού και της υδατοσφαίρισης γενικότερα.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Κατσαγούνο, Ιάσωνα Πανταζή, Στάθη Πέττα, Μπάμπη Τρούλο, Μάνο Τσαχειλίδη, Νίκο Γαρδίκα, Βασίλη Φυτάλη, Ζανή Αλαφραγκή, Γιάννη Βακολέτο, Κώστα Κάκαρη, Φώτη Σπυλιώπουλο, Μάριο Χάλαρη, Άγγελο Γωνιωτάκη, οι οποίοι (σιγά-σιγά) πέρνουν θέση στην 15άδα του Α.Ο.Π.Φ. και “γράφουν” -έτσι- επίσημες συμμετοχές , αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι νεαροί αθλητές -για την ιστορία- είναι γεννηθέντες απο το 1997 έως και το 2001 (ο μικρότερος), έχουν ξεκινήσει την υδατοσφαίριση από τα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Π.Φ. κι έχουν στελεχώσει όλες τις ομάδες των ακαδημιών του Φαλήρου.

Τα 8’λεπτα (εν εξελίξει):

1ο: 1-2, 2ο: 2-7, 3ο: 3-11, 4ο: 5-16

img_9172 img_9173 img_9174 img_9175

img_9176