ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

13η πανελλήνια λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών – Ο Α.Ο.Π.Φ. και οι αθλητές μας ήταν εκεί

Ο Α.Ο.Π.Φ. και οι αθλητές -τριες του στίβου μας συμμετείχαν στην τελετή αφής της φλόγας στο Π. Φάληρο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας. Η αιμοδοσία σώζει ζωές.

Τη «Φλόγα της Αγάπης» της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, υποδέχτηκε στο Π.Φάληρο ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αθλητικοί σύλλογοι του Π. Φαλήρου μεταξύ των οποίων και οι αθλητές -τριες μας του στίβου Α.Ο.Π.Φ. Μελίνα Τζώρτζη, Βλαχάκης Γεώργιος, Ταραμπίκου Μαρία, Μυλωνάς Ευάγγελος, Βελιώτη Δήμητρα και Ορφανόπουλος Χρήστος. Στην παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Π.Φ. κ. Παντελής Κουτσοθανάσης.

Οι αθλητές έτρεξαν στους δρόμους του Π. Φαλήρου και κατέληξαν στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων της πόλης όπου και παρέδωσαν τη φλόγα στον Δήμαρχο.
Τη Λαμπαδηδρομία διοργανώνει κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η φετινή Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε την 1η Αυγούστου από την Κοζάνη και διασχίζοντας τη χώρα θα καταλήξει στις 25 Σεπτεμβρίου στις Θερμοπύλες.