ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Εορταστική εκδήλωση

Η Διοίκηση του Tμήματος Υδατοσφαίρισης Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ σε συνεργασία με το Teatro Music Hall διοργανώνει εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και καλωσορίζει τους φίλους και τα μέλη της για μία βραδιά γεμάτη κέφι και ατελείωτη διασκέδαση, παρέα με ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα, που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς μουσικόφιλους.

b_400_0_16777215_00_images_polo-prosklisi.jpg

Με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα, προς διευκόλυνση όλων εσάς που έχετε πραγματικά αγκαλιάσει το νέο μας αυτό εγχείρημα και μας τιμάτε αδιάλειπτα με την παρουσία σας:

• Προσκλήσεις (δελτία εισόδου) μπορείτε να προμηθευτείτε από την γραμματεία του τμήματος μας τις εργάσιμες ημέρες & ώρες 17:00-21:00.
Περαιτέρω πληροφορίες στο : 210 98 55 755.

• Η κράτηση του διαθέσιμου χώρου για τον Όμιλο μας καθώς και οι θέσεις αυτού είναι περιορισμένες. Για τον λόγο αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των προσκλήσεων.

• Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, η έγκαιρη προσέλευση όσων έχουν κάνει κράτηση και ειδικότερα μεταξύ 10:30 μ.μ. και 11:00 μ.μ., είναι αναγκαία και διασφαλίζει τόσο τη θέση σας όσο και την άμεση και ομαλή εξυπηρέτησή σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξης σας και σας περιμένουμε …!