ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Ημερολόγιο Τμήματος Υδατοσφαίρισης για το έτος 2014

Έτοιμο το νέο ημερολόγιο του τμήματος υδατοσφαίρισης για το 2014.

Όπως θα παρατηρήσετε όσοι το πάρετε στα χέρια σας, το νέο  ημερολόγιο είναι πρωτότυπο και ιδιαίτερο, καθώς το θέμα του διαφέρει και ποικίλει, προερχόμενο απο όλες τις ιδιαίτερες άλλα και πετυχημένες στιγμές όλων των αθλητών και προπονητών.

Είναι μια προσπάθεια του “Α.Ο.Π.Φ. / Τμήματος Υδατοσφαίρισης “ να καταγράψει στιγμές & συνταγές επιτυχίας, τέσσερις για κάθε μήνα, τις οποίες βίωσαν οι αθλητές και οι προπονητές μας.

Οι συνταγές επιτυχιών, με υλικά απλά και καθημερινά, από τα οποία δεν έπρεπε να περισσέψει τίποτα αφού οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Σκοπός μας είναι, να γεμίσει σε όλους αναμνήσεις από την αθλητική χρονιά που πέρασε και να μάθει στις νεότερες γενιές την απλότητα της αέναης προσπάθειας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας βοηθήσατε σε αυτή τη καταγραφή, η οποία σύντομα θα βρει την θέση της στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ.

Για να το παραγείλετε μπορείτε να στείλετε ένα email στο aopf.waterpoloteam@gmail.com, να μας καλέσετε στο 210 98 55 755, να κάνετε την παραγγελία σας μέσω της σελίδας μας στο facebook ή να το παραλάβετε απο την γραμματεία μας τις εργάσιμες μέρες απο τις 18:00 έως τις 21:00.
Το κόστος αγοράς του νέου ημερολογίου είναι 5,00€ (πέντε ευρώ).
*** Προσοχή, το ημερολόγιο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό.