ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Η “οικογένεια” του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΑΟΠΦ κοντά στους Αθλητές/Μαθητές μας

Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση των Βάσεων Εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για τους Διακριθέντες Αθλητές, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές Υδατοσφαίρισης του ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ για τις συνεχείς επιτυχιες τους, τόσο σε αθλητικό όσο και ακαδημαϊκό επίπεδο.

Η “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”΄ του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόοδο των αθλητών.
Αυτό ίσως να είναι το μυστικό των μεγάλων επιτυχιών του τμήματός μας τόσο στα ηλικιακά πανελλήνια πρωταθλήματα όσο και στις ατομικές σχολικές επιδόσεις των παιδιών μας.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, απ΄όλους όσους αποτελούν την μεγάλη οικογένεια του τμήματος, εφόρους, γονείς, αθλητές, προκειμένου να υπάρχει μια ισορροπία και αρμονία ανάμεσα στον Αθλητισμό / Πρωταθλητισμό και στην Παιδεία / Ακαδημαϊκή επιτυχία.

Ο συνεχής έλεγχος των επιδόσεων στα σχολικά μαθήματα είναι πρωταρχικής και ίσης βαρύτητας με την αθλητική προόδο, καθόσοναθλητισμός και εκπαίδευση πάνε χέρι-χέρι. Ο αθλητισμός όχι μόνο δεν έρχεται σε σύγκρουση με την υπόλοιπη εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά την υποστηρίζει και τη συμπληρώνει.

Παρ΄όλο που οι απαιτήσεις τόσο στο αθλητικό όσο και στο σχολικό κομμάτι έχουν αυξηθεί, τα παιδιά μας έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια οτι μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά και στους δύο τομείς. Το κέρδος για τους σημερινούς μαθητές / αθλητές είναι ο σωστός προγραμματισμός, η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η αυτοπειθαρχία, γιατί και οι δυο αυτές δραστηριότητες δεν είναι ανταγωνιστικές όπως λανθασμένα πιστεύουν κάποιοι, αλλά η μία συμπληρώνει την άλλη.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια.