ΝΕΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α1 ΑΝΔΡΙΚΗ

Έμεινε στην Α1 Ανδρών το Π. Φάληρο – Επικράτησε του Πανιωνίου

aopf-pfalhro
To πόλο του Π. Φαλήρου μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο κατάφερε και πέτυχε μια νίκη – παραμονή στη Α1 κατηγορία Ανδρών. Οι  άνδρες του Παλαιού Φαλήρου πέτυχαν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Tο Παλαιό Φάληρο είναι η ομάδα που παραμένει στην Α1 κατηγορία Ανδρών, καθώς επικράτησε του Πανιωνίου με 10-8 στη Ν. Σμύρνη, στο δεύτερο παιχνίδι της Α’ φάσης των πλέι άουτ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη Β΄φάση και παράλληλα την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα, ο Πανιώνιος υποβιβάζεται στην Α2.
Στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης, η ομάδα του Κούλη Ιωσηφίδη μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη και προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και με δύο γκολ του πολύπειρου Νίκου Κοκκάλα μείωσε στο ένα γκολ, (3-2), στο φινάλε του ημιχρόνου

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα ως τα μέσα της τέταρτης περιόδου, εκεί όπου ο Φώσκολος έκανε το 7-7 για τους γηπεδούχους. Σε εκείνο το σημείο ο Τσβέτκοβιτς, πέτυχε δύο καθοριστικά γκολ, ενώ ο Παναγούλης που έκανε το τελικό 10-8 έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των Νεοσμυρνιωτών για σωτηρία.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-0, 2-3, 4-4
Το Διοικητικό Συμβούλιο δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και όλους όσους εργάστηκαν όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά ολόκληρη τη χρονιά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.