ΝΕΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α1 ΑΝΔΡΙΚΗ

Οριστικά στην Α1 η ανδρική ομάδα Πόλο

Μετά τους αγώνες πρωταθλήματος της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα πόλο του ΑΟΠΦ εξασφάλισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του αθλήματος, όπου αγωνίζεται και διακρίνεται τα τελευταία χρόνια.
Κλειδί ήταν η νίκη των Χανίων επί του Καλαμακίου με 10-8 και μάλιστα εκτός έδρας παρά την (αναμενόμενη) ήττα του ΑΟΠΦ από τον ΠΑΟ.
Το σημαντικότερο όμως παιχνίδι είχε γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 25 Απριλίου, στο οποίο οι αθλητές του ΑΟΠΦ μετά από συναρπαστικό αγώνα νίκησαν το Καλαμάκι με 11-9 και έκαναν το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή τους στην Α1.
Το παιχνίδι έγινε με παρουσία αρκετών φιλάθλων και είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Οι φαληριώτες ξεκίνησαν με πολύ άγχος και έχαναν με 4-1 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου ενώ ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ μέχρι και τις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου. Στο σημείο εκείνο έπαιξαν με πάθος και κατάφεραν να βάλουν 4 γκολ και να δεχθούν μόνο 1 κατακτώντας έτσι δίκαια τη νίκη.

Πολύ ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία των νέων αθλητών που προέρχονται από τα σπλάχνα του Ομίλου, οι οποίοι πέτυχαν τα περισσότερα γκολ και είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο στην κρίσιμη νίκη του ΑΟΠΦ.