ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλευρό της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. τα «Αρτοποιεία ΗΠΕΙΡΟΣ»

Τα «Αρτοποιεία ΗΠΕΙΡΟΣ», χορηγός της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ., πραγματοποίησαν μια σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση και η Ανδρική μας ομάδα στήριξε την προσπάθεια αυτή. Ειδικά στις μέρες μας που καθημερινά γινόμαστε κοινωνοί ανθρωπιστικών προβλημάτων πρέπει και οφείλουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας.  

Στο αρτοποιείο ΗΠΕΙΡΟΣ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου από το πρωί και για όλη την ημέρα το Αρτοποιείο του κ. Αντώνη Τσάτσου διέθεσε δωρεάν ψωμί για όλους τους κατοίκους του Π. Φαλήρου. Ειδικά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια ενώ έδωσε στον κ. Αντώνη Τσάτσο τιμητικά και την φανέλα της ομάδας Μπάσκετ των Ανδρών.

Διονύσης Γκιουλέας προπονητής Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ.: «Ήρθαμε σήμερα να τιμήσουμε τον χορηγό μας, τον άνθρωπο που στηρίζει το ανδρικό μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ., αλλά στηρίζει και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σήμερα 17 Οκτωβρίου τα Αρτοποιεία ΗΠΕΙΡΟΣ έχουν δωρεάν το ψωμί για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αλλά και τους κατοίκους του Π. Φαλήρου.»

Το Ανδρικό τμήμα Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. έδωσε τιμητικά την φανέλα μπάσκετ στον κ. Αντώνη Τσάτσο και φυσικά στήριξαν προπονητές παίκτες και διοίκηση την εκδήλωση που διοργάνωσε.

Νίκος Ζώρζος Υπεύθυνος στο Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Α.Ο.Π.Φ.: « Ο κ. Αντώνης Τσάτσος είναι στο πλευρό μας και θέλει να στηρίζει την προσπάθεια μας. Από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει έμπρακτο ενδιαφέρον. Τον ευχαριστούμε και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.»

Ιδιοκτήτης “ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ” Αντώνης Τσάτσος: « Στηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αλλά και τους κατοίκους του Π. Φαλήρου. Σήμερα οργανώσαμε μια εκδήλωση δωρεάν ψωμί για όσους ανάγκη αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχή μας. Επίσης στηρίζουμε το Ανδρικό τμήμα Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. και εύχομαι πολλές επιτυχίες. Είμαι στο πλευρό τους.»

 

Νίκος Ζώρζος εκτελεί χρέη προέδρου του τμήματος, Μπέλας Χρήστος Γενικός Αρχηγός και Γιώργος Κραβαρήτης ταμίας μαζί με τον Ιδιοκτήτη “Αρτοποιεία ΗΠΕΙΡΟΣ” Αντώνη Τσάτσο.

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ 14 Π. ΦΑΛΗΡΟ ΤΗΛ.: 2109815742