ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Α.Ο.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον σπουδαίο προπονητή, Νίκο Καραγιάννη!

Ο Α.Ο.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον σπουδαίο προπονητή, Νίκο Καραγιάννη! Ο πολύπειρος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το Παλαιό Φάληρο το 1999, με το δρόμο να τον φέρνει ξανά στην οικογένειά μας, 24 χρόνια μετά!

Στο ενδιάμεσο ο Νίκος Καραγιάννης βρέθηκε στους πάγκους των ΓΣΛ, Δάφνης, Περιστερίου, Αιγάλεω, Δούκα, Ηλυσιακό, Ρεθύμνου, ΑΕΚ, Ιωνικού Νικαίας, Παπάγου, ξανά Περιστερίου, Καστοριάς και Κοροίβου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στον Μίλωνα. Κόουτς Νίκο Καραγιάννη καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του ΑΟΠΦ!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς του ΑΟΠΦ, ο Νίκος Καραγιάννης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 24 χρόνια επιστρέφω στον ΑΟΠΦ. Στην τελευταία θητεία είχαμε πετύχει σπουδαία πράγματα μαζί με τον συγχωρεμένο τον Γιάννη τον Σπανό, φτάνοντας από την Γ’ Εθνική μέχρι και την Α2. Ευχαριστώ τον κύριο Μούτσο, τον κύριο Μουρκάκο και τον κύριο Κατωμέρη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά, ώστε να φτιάξουμε μια καλοδουλεμένη και πλήρως ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία που βρισκόμαστε».