ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Έβγαζε φωτιές ο Α.Ο.Π.Φ. το 4ήμερο 20-23 Φεβρουαρίου

Συνεχόμενες νίκες και επιτυχίες του Ομίλου μας είχαμε τις τελευταίες ημέρες.
 Το ξεκίνημα έκανε η ανδρική ομάδα μπάσκετ την Πέμπτη το βράδυ, που κέρδισε άνετα εκτός έδρας με 69-48 την ΕΑ Νίκαιας για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΝΑ και εδραιώθηκε στην 3η θέση μεγαλώνοντας τις ελπίδες της για άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ.

 Την Παρασκευή τη σκυτάλη πήρε η ομάδα κολύμβησης, που, μέχρι την Κυριακή, έλαβε μέρος στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών (ΟΠΕΝ)και κατέλαβε την 3η θέση στη Γενική Βαθμολογία κατακτώντας 2 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια.

 Σπουδαία επιτυχία ήταν το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στα 200μ. πρόσθιο, που έπιασε για 2η φορά ο κολυμβητής μας Π. Χιώτης  

 Από την Παρασκευή 21/2 μέχρι την Κυριακή 23/2 οι παίδες του πόλο πήραν μέρος στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Κατηγορίας και προκρίθηκαν άνετα στην επόμενη με 3 νίκες και 1 ήττα.

Το Σάββατο η ανδρική ομάδα πόλο νίκησε τον Πανιώνιο με 6-5 για το πρωτάθλημα της Α1 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά : 8η θέση με 18 β.

Την Κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ νίκησε τη Ν. Κηφισιά με 44-41 για το πρωτάθλημα της Α2, σταθεροποιήθηκε στη μέση της βαθμολογίας και πιστεύει ότι θα βρίσκεται και του χρόνου στην Εθνική Κατηγορία παρόλο που φέτος, λόγω της αναδιοργάνωσης, θα πέσουν 5 ομάδες από τις 12 που αγωνίζονται στην Α2 .