ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Θεμελιώθηκε το κλειστό γυμναστήριο του Π. Φαλήρου

Με την παρουσία ολόκληρου του τμήματος μπάσκετ, πολλών παιδιών από τα υπόλοιπα τμήματα του ΑΟΠΦ, του Προέδρου και των μελών του ΔΣ, έγινε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου η θεμελίωση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου μας.
Απέναντι ακριβώς από τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, που τόσα χρόνια φιλοξενούν τις ακαδημίες μπάσκετ του Ομίλου μας, έχουν πιάσει εδώ και δύο μήνες δουλειά οι μπουλντόζες και ξεκίνησαν το έργο που ήταν το όνειρό μας από τότε που γκρεμίστηκε το παλιό μας γήπεδο, το γνωστό «μπαλόνι», το 2002.

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης έκανε πράξη την υπόσχεσή του για κατασκευή του Κλειστού και μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, έφτιαξαν ένα πετυχημένο δίδυμο, που επιτέλους μας έδειξαν το φως στην άκρη του τούνελ που βρισκόμασταν για δέκα και πλέον χρόνια.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες Υπουργοί, βουλευτές, Δήμαρχοι γειτονικών Δήμων, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και οι άλλοι αθλητικοί σύλλογοι του δήμου.

kleisto1

Το έργο θα αποτελείται από κλειστό γυμναστήριο 1.200 θεατών, τέσσερα ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 και τένιςαποδυτήριαπαρκινγκ κ.λ.π. και έχει συμβατικό χρόνο παράδοσης 18 μήνες.

kleisto-mak

Οι παίκτες του ΑΟΠΦ ετοιμάζουν τα καλά τους παπούτσια για το καινούργιο παρκέ.

Μπράβο Δήμαρχε !!!