ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Πόλο: Δύο Πανελλήνια μετάλλια σε μια βραδιά!

Θριαμβευτική βραδιά για τον Α.Ο.Π.Φ. στο Κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου ήταν η Κυριακή 14 Ιουλίου 2013. Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πόλο των μίνι παίδων κατέκτησε την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα του ΑΟΠΦ κερδίζοντας στον τελικό τη Βουλιαγμένη με 10 – 7. Λίγη ώρα αργότερα έγινε ο τελικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων, όπου ο ΑΟΠΦ έχασε από τη Βουλιαγμένη με 13 – 9 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Στο Κολυμβητήριο ήταν παρών ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διον Χατζηδάκης και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημ. Διαθεσόπουλος, που έκαναν τις απονομές στους νικητές μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΑΚ Ντ. Νικολαΐδη.

Οι εξέδρες ήταν γεμάτες από γονείς και φίλους των αθλητών και του αθλήματος, που απόλαυσαν τους συναρπαστικούς αγώνες και χειροκρότησαν όλες τις ομάδες (είχαν προηγηθεί οι μικροί τελικοί νωρίς το απόγευμα και οι ημιτελικοί το πρωί).
Οι δύο ομάδες μας έφτασαν στις επιτυχίες μετά από προσπάθεια πολλών μηνών, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στο site του συλλόγου.

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι ο Α.Ο.Π.Φ. αποδεικνύει για μια ακόμα χρονιά ότι έχει τις καλύτερες ίσως υποδομές στο άθλημα αφού φέτος το Μάρτιο κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα των Νέων Ανδρών και περιμένουμε τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων (συμμετέχουν 10 ομάδες) που θα γίνει στις 18 – 21 Ιουλίου 2013.