ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Νέος προπονητής στο ανδρικό πόλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου σε συγκέντρωση του τμήματος Υδατοσφαίρισης, που έγινε στις 8 Ιουλίου 2013 στα γραφεία του Ομίλου με την παρουσία του Προέδρου κ. Σ. Πολυχρόνη και του Γεν. Γραμματέα κ. Κ. Βραχλιώτη ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Βενετόπουλου για την επόμενη χρονιά.
Ταυτόχρονα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Κώστα Λούδη, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα κατά τα δύο τελευταία χρόνια και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα πλάνα του.

Ο Ν. Βενετόπουλος έχει γράψει τη δική του λαμπρή ιστορία στο άθλημα ως αθλητής με 250 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 4 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, 3 φορές πρώτος σκόρερ κ.λ.π.
Αλλά και σαν προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο τεσσάρων ομάδων της Α1 στο πόλο και σήμερα ανήκει στο τιμ των Ομοσπονδιακών προπονητών της ΚΟΕ στους παίδες και τους εφήβους.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΠΦ αφού καλωσόρισε τον νέο προπονητή δήλωσε ότι υπάρχει κοινή φιλοσοφία με αυτόν και ότι ο στόχος είναι να συνεχιστεί το πείραμα της προηγούμενης χρονιάς με μία ομάδα που θα στηρίζεται σε νέους αθλητές, θα τροφοδοτείται κυρίως από τις υποδομές του Ομίλου, που έχουν μεγάλες διακρίσεις τα τελευταία 12 χρόνια, και θα πλαισιωθεί από κάποιους πιο έμπειρους.
Επιπλέον τη φετινή χρονιά οι φιλοδοξίες της ομάδας μεγαλώνουν και δεν θα έχει στόχο μόνο την παραμονή αλλά και τη διάκριση.
Ταυτόχρονα υπάρχει η πίστη ότι θα διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα και η διαβεβαίωση ότι το ενδιαφέρον και η συνέπεια της διοίκησης θα συνεχιστεί.

Ο Ν. Βενετόπουλος ευχαρίστησε για την επιλογή του από τον ΑΟΠΦ και δήλωσε ότι πιστεύει  στο μοντέλο που έχει δημιουργηθεί και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέστρεψε στους πάγκους της Α1.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η ανάπτυξη των υποδομών και η προώθηση και στήριξη νέων αθλητών είναι σπουδαία όχι μόνο για το σύλλογο αλλά και αναγκαία για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα.

prop