ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΟΠΦ

Γιορτή Αθλητισμού Α.Ο.Π.Φ. Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας – Βραβεύσεις αθλητών-τριών του Ομίλου

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. Α.Ο.Π.Φ.: Η ομάδα που μεγαλώσαμε ως αθλητές και αγαπάμε, με περισσότερους πλέον από 1.200 αθλητές-τριες, αναπτύσσεται ραγδαία και προοδεύει αναπτύσσοντας παράλληλα ποιοτικό αθλητισμό και πρωταθλητισμό και στα 6 αθλητικά του τμήματα: Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Στίβος, Καλαθοσφαίριση, Αντισφαίριση και Πετοσφαίριση.

Την Τετάρτη 10/5/2023 το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ – Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας συνδιοργάνωσαν την Γιορτή του Αθλητισμού με ειδικές βραβεύσεις των αθλητών-τριών του συλλόγου μας, για τις διακρίσεις τους το 2022.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ντόρα Πάλλη, υποδιευθύντρια στο Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας – επίσημο ίδρυμα της ΔΟΕ για την προώθηση της ειρήνης μέσα από τον αθλητισμό, όπως και τους Ολυμπιονίκες, που μας τίμησαν με την συμβολή τους στην οργάνωση αυτής της ιδιαίτερης μέρας καθώς και τους επίσημους προσκλημένους Βουλευτές, τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου, Αντιδημάρχους & μέλη του Δ.Σ Π. Φαλήρου, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΑΚ Π. Φαλήρου, εκπροσώπους ομοσπονδιών, προέδρους άλλων συλλόγων της πόλης μας, τα μέλη του συλλόγου και βέβαια τους παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές-τριες μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ