ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον τελικό των playoffs η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ.

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟΠΦ μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, υπέταξε εκτός έδρας την ομάδα της Βάρης και έκανε το 2-0 στη σειρά των αγώνων.
Ο αγώνας ξεκίνησε με σκληρές άμυνες και από τις δύο ομάδες. Με συνεχόμενες εναλλαγές στο προβάδισμα, καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει σημαντική διαφορά στο σκορ, και το ημίχρονο έληξε με 22-21 υπέρ του γηπεδούχου.
Στην επανάληψη ο ΑΟΠΦ, με προσαρμοσμένες άμυνες και απολύτο έλεγχο στα ριμπάουντ, απέκτησε επιθετικό πλεονέκτημα και πλουραλισμό στο σκοράρισμα, με αιφνιδιασμούς, μακρινά σουτ και παιχνίδι κοντά στη ρακέτα. Αρχισε να χτίζει διαφορά και με τη Βάρη να πετυχαίνει μόλις 5 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο, έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στο 4ο δεκάλεπτο, η διαφορά έφτασε έως και τους 17 πόντους και με τη λήξη του αγώνα, το ταμπλώ έγραψε το τελικό 39-52.
Μετά τον αγώνα, όλη η ομάδα, απόλαυσε την νίκη και την πρόκρισή της, με ένα όμορφο δείπνο, που παρέθεσε η διοίκηση, παρουσία του προέδρου κ. Δέτση, του Γ.γ κ.Σμυρνιώτη και του τεχνικού διευθυντή κ.Γούναρη.
Σε μια πολύμηνη προσπάθεια, με συνολικά 25 αγωνιστικές, η ομάδα, καταγράφει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με μόλις 4 ήττες και πανάξια βρίσκεται πλέον στα playoff του τελικού, όπου θα αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του Προφήτη Ηλία που έκανε επίσης το 2-0 με τους Κυρίαρχους. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στις 3 νίκες και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20.4 στα Καμίνια.
 
 
Ο πρωταθλητής ανέρχεται στη Α2 κατηγορία.
ΒΑΡΗ-ΑΟΠΦ: 39-52 (ημιχ. 22-21)
Δεκάλεπτα: 13-12, 22-21, 27-36, 39-52
ΒΑΡΗ (Μειμάρογλου, Καραμέτος)
Πετρή 20 (2), Μπιλάλη 2, Καραμέτου 5, Καρυδάκη 3(1), Κωτσή 2, Κουντουριώτη 1, Χατζηνικολάου 2, Απιστόλου, Ζαβραδινού, Νάκου.
ΑΟΠΦ (Ζέρβα, Γούναρης)
Πιτσάκη 2, Παντελή 27 (3), Σταθάκη, Μπρέλλου 12, Κοτσιάφτη 7, Σανταμούρη 2, Νασιάκου, Κοτρώτσιου, Βόπη, Μαχλά, Κούκη, Καρακλή