ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Σαρωτικές οι γυναίκες του Α.Ο.Π.Φ.

 
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. δεν σταματάει να εκπλήσσει, καθώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑΝΑ γυναικών επικράτησε με το ευρύ 69-31 του Ιωνικού.
Τα κορίτσια της κόουτς Ζέρβα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση θέτοντας τα θεμάλια της νίκης από την αρχή του ματς. Με την άμυνα να δίνει ώθηση και στην επίθεση ο Α.Ο.Π.Φ. έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με το σκορ στο 22-4. Στη συνέχεια, παρά το μεγάλο rotation η απόδοση της ομάδας μας δεν επηρεάστηκε κι έτσι ήρθε το ροζ φύλλο αγώνα.
Μετά και από αυτό το θετικό αποτέλεσμα ο Α.Ο.Π.Φ. κατάφερε να ανέβει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ήττα της Βάρης από τον πρωτοπόρο Προφήτη Ηλία.
 
Επόμενος αντίπαλος, για τα μαγικά κορίτσια του Α.Ο.Π.Φ. είναι ο Φάρος Κερατσινίου, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας.
Α.Ο.Π.Φ.-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: 69-31
Δεκάλεπτα: 22-4, 32-16, 56-23, 69-31
Α.Ο.Π.Φ. (Ζέρβα, Κοπάτσκοβα): Κοτρώτσιου, Σταθάκη 6, Παντελή 15, Κούκη 6 (1), Κοτσιάφτη 6, Καρακλή 5 (1), Πιτσάκη 15, Σανταμούρη, Νασιάκου 6, Μπρέλλου 10, Μαχλά
ΙΩΝΙΚΟΣ (Μονδερά): Σαρίκου 9, Μηνά 10 (2), Ψουρογιάννη, Μανουρά 4, Κιαούλια, Καπαρέλλου 4, Τσουμπρή 2, Σερδάρη, Γουλούμη, Κούρτη, Ζεβαρχιγιάν, Χατζίου 2.