ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ο Μαχαίρας στον Α.Ο.Π.Φ.

Σε μία άκρως σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας, καθώς τη φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου θα φοράει τη φετινή σεζόν ο Κώστας Μαχαίρας (2.05μ.). Ο έμπειρος σέντερ αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα για τον coach Μάνο, ο οποίος στο πρόσωπο του βλέπει την «κολώνα» που θα στηρίξει την γραμμή των ψηλών.

Who is Who

Ο Κώστας Μαχαίρας γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1984 κι έχει ύψος 2.05μ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την ομάδα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και στην πορεία μεταγράφηκε στον Μίλωνα όπου έμεινε για έξι σεζόν φτάνοντας μέχρι την Α2. Στην συνέχεια βρέθηκε στον Κολοσσό Ρόδου με τον οποίον κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1. Στην γεμάτη διακρίσεις καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Λιβαδειάς, Μαρούσι (Β’ Εθνική), Πανερυθραϊκό (Α2), Παγκράτι (Α2), Νήαρ Ηστ (Α2) και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (Α2), με τον οποίον επίσης πανηγύρισε την άνοδο στην Α1. Τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε την φανέλα του Αιγάλεω πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις αποδεικνύοντας ότι η φλόγα του νικητή «καίει» ακόμα έντονα μέσα του.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Κώστας Μαχαίρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήρθα σε μία ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει για το υγιές της περιβάλλον αλλά και για την επαγγελματική της οργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που από εδώ και στο εξής θα είμαι κι εγώ μέλος της ιστορικής ομάδας του Φαλήρου. Εύχομαι να έχουμε υγεία που είναι το πιο σημαντικό και μετά θα προσπαθήσουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε πόσο πιο μακριά μπορούμε να φτάσουμε».

 

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============