ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Και… εγένετο Α.Ο.Π.Φ. Β’

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έχει αποδείξει ότι θέλει πάντα να βρίσκει τρόπους για να συνδυάζει την ανάδειξη νέων αθλητών με τον πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτής της αέναης προσπάθειας η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία δεύτερης ομάδας, του Α.Ο.Π.Φ. Β’. Ο μοναδικός στόχο του Α.Ο.Π.Φ. Β’ που θα αγωνίζεται στην Γ ΕΣΚΑΝΑ, θα είναι να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε νέοι αθλητές να παίρνουν παραστάσεις, χρόνο κι ευκαιρίες για να μπορέσουν να βρεθούν με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα.

Με στόχο να επιτευχθεί η απόλυτη συνέχεια και συνέπεια στο προπονητικό πρόγραμμα που υπάρχει την ομάδα θα κατευθύνουν προπονητικά οι Γιώργος Χατζηδάκης και Ηλίας Παπασάββας, οι οποίοι είναι προπονητές στις ακαδημίες και στα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου. Αξίζει, ωστόσο να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Π.Φ. Β’ θα είναι ανοικτός και για άλλους αθλητές που ψάχνουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και θέλουν να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============