ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Συνεχίζει στον Α.Ο.Π.Φ. ο Μπολάτογλου

Ο σχεδιασμός του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Α.Ο.Π.Φ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Μπολάτογλου (24χρ., 2.00μ.) για ακόμα ένα χρόνο. Ο coach Γιάννης Μάνος από την πρώτη στιγμή εκτίμησε την σταθερότητα που έδειξε την περσινή σεζόν και έδωσε θετική εισήγηση για την παραμονή του, καθώς στο πρόσωπο του 24χρόνου γκαρντ βλέπει ένα σημαντικό «όπλο» που θα μπορέσει να δώσει πολύτιμες λύσεις.
 
Who is Who
 
Ο Θάνος Μπολάτογλου είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου του 1998 έχει ύψος 2.00μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Προερχόμενος από μία οικογένεια με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ιωνικό Νικαίας όπου πήρε και το «βάπτισμα του πυρρός» στις εθνικές κατηγορίες. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Ένωση Ιλίου, όπου παρέμεινε αποτελώντας σημαντικό μέλος του ρόστερ μέχρι και το περσινό καλοκαίρι οπότε και εντάχτηκε στην «οικογένεια» του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου. 
 
Θάνο χαιρόμαστε που θα μείνεις μαζί μας και ελπίζουμε μαζί να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.
 

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============