ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Στον Α.Ο.Π.Φ. ο Μαγιντόμπε

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο γκαρντ Αλέξανδρο Μαγιντόμπε (25χρ., 1.89μ.). Ο coach Μάνος βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού γκαρντ μία αξιόπιστη λύση για την περιφέρεια που θα μπορεί να συνεισφέρει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Who is Who

Ο Αλέξανδρος Μαγιντόμπε γεννήθηκε στις 30/07/1997 και έχει ύψος 1.89μ. Έπειτα από μία επιτυχημένη πορεία στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού που επιστεγάστηκε με την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος το 2015, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία τη σεζόν 2015-16 από τον Πανναξιακό στη Γ’ Εθνική πριν μετακομίσει στην Καλαμάτα (Γ’ Εθνική). Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ένωσης Ιλίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου κατέλαβε την 3η θέση και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Οι εμφανίσεις του με την ομάδα του Ιλίου έφερε τη μεταγραφή στο Παγκράτι, με το οποίο για δεύτερη σερί σεζόν πανηγύρισε μία άνοδο, αυτή τη φορά για την Α2. Η σεζόν 2019-20 τον βρήκε στη Μάνδρα για λογαριασμό του Μανδραϊκού, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Έσπερου Καλλιθέας. Μάλιστα, την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις μαγνητίζοντας τα βλέμματα πολλών ομάδων.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου στον Α.Ο.Π.Φ. ο Αλέξανδρος Μαγιντόμπε δήλωσε: «Παρότι είχα αρκετές επιλογές μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του Παλαιού Φαλήρου και του coach Μάνου αμέσως αποδέχτηκα την πρόταση. Ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα γιατί είναι γνωστό σε όλους, ότι το Παλαιό Φάληρο έχει μία μακρά ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, διαθέτει σταθερή διοίκηση και οι φιλοδοξίες του ταιριάζουν με τις δικές μου. Από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δίνω καθημερινά το 100% των δυνάμεων μου για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί».

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============