ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωση συνεργασίας – Παραμένει ο Κομποδιέτας

Μετά την μεταγραφή του Ανδρέα Κανονίδη ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κομποδιέτα (37χρ., 1.96μ.). Ο coach Γιάννη Μάνος εκτίμησε την ώθηση που έδωσε στην ομάδα την περσινή σεζόν ο έμπειρος γκαρντ, ενώ στο πρόσωπό του βλέπει έναν παίκτη που συνδυάζει τη σταθερότητα με την εμπειρία και θα μπορέσει να ηγηθεί και στα αποδυτήρια. 
 
Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Δημήτρης Κομποδιέτας δήλωσε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Π.Φ. (aopf.gr): «Είναι μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση που παραμένω μέλος ενός συλλόγου όπως είναι το Παλαιό Φάληρο. Ο οργανισμός του Α.Ο.Π.Φ. αποτελεί ένα κόσμημα όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Στους πρώτους μήνες που βρέθηκα στον σύλλογο είδα ότι η διοίκηση στηρίζει το τμήμα έμπρακτα και ήταν πάντα στο πλευρό μας. Για εμένα είναι σημαντικό ότι έμεινε και ο coach Μάριος Γούναρης γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα πέρσι και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο καινούριος προπονητής, τον οποίο εκτιμώ και ιδιαίτερα, ήθελε να μείνω στο σύλλογο και ανυπομονώ να συνεργαστούμε και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τόσο τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη όσο και τον σύλλογο γενικότερα! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία».

Who Is Who
 
Ο Δημήτρης Κομποδιέτας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1985 στην Καρδίτσα, όπου έκανε και τα πρώτα του μπασετικά βήματα. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε τη σεζόν 2003-04 στην ομάδα του Δούκα, όπου αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στα Άνω Λιόσια, πριν μετακομίσει και πάλι στην Α2 για λογαριασμό του Αλίμου, όπου έπαιξε ξανά στην Α2 Εθνική, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2005-2006. Το 2006 και για δύο χρόνια αγωνίστηκε με τον Ηλυσιακό στο στο δεύτερο τη τάξει Πρωτάθλημα της χώρας, ενώ το μεγάλο άλμα της καριέρας του έγινε το 2008.
 
Από το 2008 έως το 2011 αγωνίστηκε στην Κυψέλη με τα χρώματα του Πανελλήνιου, με τον οποίο έφτασε ακόμη και στο Final-4 του EuroCup το 2010. Τη σεζόν 2011-2012 μετακόμισε στη Ρόδο για χάρη του Κολοσσού, με τον οποίο κατέκτησε την τέταρτη θέση στην Α1. Μία σεζόν αργότερα βρέθηκε στο Περιστέρι, ενώ από το 2013 έως το 2015 ενίσχυσε την ομάδα της ΑΕΝ Κηφισιάς στην Basket League, προτού επιστρέψει στην Α2 για λογαριασμό του Φάρου Κερατσινίου, οπότε και αναδείχθηκε Πρωταθλητής της Α2.
 
Τη σεζόν 2016-2017 κατέκτησε ξανά την άνοδο στη Basket League αυτή τη φορά, όμως με την ομάδα του Χολαργού. Σύντομα έγινε… συνώνυμο των ανόδων, καθώς μετά τον Φάρο και τον Χολαργό κατάφερε να βοηθήσει και τον Ιωνικό Νικαίας να πάρει το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο από την Α2 στην Basket League. Στην τρίτη του διαδοχική άνοδο μέσα από το ομαδικό του παιχνίδι κατάφερε να ξεχωρίσει και ατομικά, καθώς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αμυντικός της κατηγορίας. Τη σεζόν 2019-20 εντάχθηκε στην ομάδα του Αμύντα, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη χρονιά στον Κ.Ο. Χολαργό και στα μέσα εντάχθηκε στο δυναμικό του Α.Ο.Π.Φ.
 

Σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι η συμμετοχή του στην Θερινή Πανεπιστημιάδα το 2009, με την Εθνική Πανεπιστημιακή Ομάδα, αλλά και το Ασημένιο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων του 2012 με την Εθνική Ελλάδος.

==============

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============