ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΟΠΦ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επίσημος Υποστηρικτής! Είναι γεγονός η κάρτα Α.Ο.Π.Φ. των αθλητών-τριων και των επιχειρήσεων!

Όπου βλέπετε αυτό το σήμα στις επιχειρήσεις που επισκέπτεστε τότε αυτή η επιχείρηση στηρίζει τον Α.Ο.Π.Φ. και προσφέρει εκπτώσεις-προσφορές στους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου όλων των τμημάτων, όλων των κατηγοριών (στίβος, κολύμβηση, τένις, βόλεϊ, υδατοσφαίριση και μπάσκετ).

Σύντομα το συγκεκριμένο σήμα θα προμηθευτούν οι επιχειρήσεις που στηρίζουν τον Α.Ο.Π.Φ. και οι αθλητές-τριες μας θα έχουν την ΚΑΡΤΑ που θα αποδεικνύει ότι είναι αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

 

Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας! 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.

Ο Α.Ο.Π.Φ. ιδρύθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1926!

Η μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ., σε αθλητικό επίπεδο, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς βρίσκονται στο πλευρό μας επιχειρήσεις του τόπου μας, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο της υγείας όπως φαρμακεία και ιατρικά κέντρα.

Οι επιχειρήσεις του Π. Φαλήρου χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου και στηρίζουν, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους μας, τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου όλων των τμημάτων (στίβος, κολύμβηση, τένις, βόλεϊ, υδατοσφαίριση και μπάσκετ) με μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

*η λίστα αλλάζει – να ενημερώνεστε