ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΟΠΦ

Χρόνια Πολλά: Ο Α.Ο.Π.Φ. στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αξιότιμου κ.κ. Μητσοτάκη, του Βουλευτή και πρώην Δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη, του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Πλήθους  Φαληριωτών, το Παλαιό Φάληρο τίμησε  σήμερα την Εθνική μας Εορτή.

Η παρέλαση των αθλητών μας, του Α.Ο.Π.Φ με τα έξι πλέον αθλητικά του τμήματα και με επικεφαλής σήμερα και σημαιοφόρο τον 5ο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Άλκη Κυνηγάκη!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δυναμικό παρόν έδωσαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου τα αθλητικά τμήματα του Α.Ο.Π.Φ. στην παρέλαση του Παλαιού Φαλήρου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Π. Φάληρο παραβρέθηκε και ο πρωθυπουργός της Ελλάδα Κυριάκος Μητσοτάκης και έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή, είναι πιο ισχυρή γεωπολιτικά με εκσυγχρονισμένες Ένοπλες Δυνάμεις, με διεθνείς συμμαχίες. Μια χώρα, η οποία τείνει χείρα φιλίας σε όλους, ταυτόχρονα όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα». 

Μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες στα χρώματα του Α.Ο.Π.Φ., προπονητές, παράγοντες, σήκωσαν ψηλά την Ελληνική Σημαία και τίμησαν τους Έλληνες ήρωες. 

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ.
Στίβος, τένις, πόλο, βόλεϊ, κολύμβηση και μπάσκετ εύχονται 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ