ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Μετά από 31 χρόνια κοινής πορείας χωρίζουν οι δρόμοι του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και του Γιώργου Σκανδάλη

Μετά από 31 χρόνια κοινής πορείας χωρίζουν οι δρόμοι του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και του Γιώργου Σκανδάλη.
 
Ενός ανθρώπου-αθλητή-προπονητή του οποίου το όνομα και η προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το τμήμα υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ..
Ο Γιώργος πιστός στρατιώτης του συλλόγου ξεκίνησε την πορεία του ως αθλητής του το 1990 όντας για πάνω από 10 χρόνια μέλος όλων των κατηγοριών του τμήματος, συμπεριλαμβανομένης και της ανδρικής ομάδας.
 
Το 2001 αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Α.Ο.Π.Φ. από το πόστο του προπονητή. Όντας θεμέλιος λίθος των ακαδημιών υδατοσφαίρισης, υπήρξε για 10 χρόνια προπονητής των σχολών και παράλληλα βοηθός της ανδρικής ομάδας (στο πλευρό του Θοδωρή Βλάχου).Επίσης για παραπάνω από 10 χρόνια υπήρξε προπονητής των τμημάτων υποδομών κατακτώντας σε 10 τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων 2 Χρυσά και 3 Αργυρά μετάλλια.
 
Η παρακαταθήκη που αφήνει όμως πίσω του, είναι τα εκατοντάδες παιδιά τα οποία μεγάλωσε και έκανε να αγαπήσουν το αγαπημένο του άθλημα. Κάποια εκ των οποίων έγιναν ολυμπιονίκες (Γεννηδουνιάς-Παπαναστασίου) αλλά και παγκόσμιοι και πανευρωπαικοί πρωταθλητές (Κάκαρης-Τρούλος-Ξενάκης-Αλαφραγκής-Γονιωτάκης).
Ο Γιώργος Σκανδάλης ήρθε στην οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ. παιδάκι και αποχωρεί καλός φίλος, συνεργάτης και πατέρας.
Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλη συνέχεια και κάθε ευτυχία με την οικογένειά του.
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ
 
______
@scandal6 #aopfwaterpoloteam @palaio_faliro_wp_official #aopfamily #aopf #aopf1926 #weraisechampions