ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

Με το καλημέρα διακρίσεις για το τμήμα στίβου του Α.Ο.Π.Φ.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Π. Φαλήρου η νέα αγωνιστική περίοδος. Ο πρωταθλητής Ελλάδος του 2021 στα 3.000μ. στιπλ, Γιώργος Σταμούλης (δεξιά στην φωτογραφία) πρώτευσε στον αγώνα των 5.000μ., που διεξήχθη παράλληλα με το Διεθνή Ημιμαραθώνιο δρόμο της Αθήνας. Την 2η θέση κατέκτησε ένας άλλος δρομέας του ΑΟΠΦ, ο μεταλλιούχος από πανελλήνια πρωταθλήματα νέων (έως και 22 ετών), Τζουλιάνο Μάνκο (αριστερά).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταμούλης εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων του 2021.

Οι έφοροι του τμήματος στίβου, Μαρίνα Ιακωβίδου και Νίκος Κωνσταντόπουλος συγχαίρουν τους δύο πρωταθλητές καθώς και όλους τους αθλητές του στίβου -βεβαίως και τους προπονητές τους- για τις επιτυχίες τους την περίοδο 2020-21. Εύχονται δε, ανάλογες και μεγαλύτερες τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Συγχαίρουν, επίσης, τους αθλητές, τους προπονητές και τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων του συλλόγου για τις διακρίσεις τους το 2021, ειδικά δε, αυτούς του κολυμβητικού, που οδήγησαν τον ΑΟΠΦ στην 2η θέση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών, και στις επιμέρους βαθμολογίες και στη συνολική. Να επισημάνουμε ότι οι κολυμβητές του ΑΟΠΦ, Αλκης Κυνηγάκης, Κώστας Μερετσόλιας και Ευάγγελος Μακρυγιάννης αγωνίσθηκαν στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο Κυνηγάκης μάλιστα, αναδείχθηκε 5ος στα 10.000μ. σε ανοικτό νερό!

Ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχισθούν και να ξεπεραστούν για όλα τα τμήματα του συλλόγου.