ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενίσχυση με Γιάννη Αγγελόπουλο για τον Α.Ο.Π.Φ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αγγελόπουλο(12/7/1988, 1.84μ.). Ο coach Παπαδάτος από την αρχή του καλοκαιριού είχε σε πρώτη θέση το όνομα του έμπειρου γκαρντ, με τη διοίκηση του Α.Ο.Π.Φ.να υλοποιεί την επιθυμία του προπονητή και να φέρνει στο σύλλογό μας έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της κατηγορίας.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν ο Γκυζιακός στην Γ’ εθνική τη σεζόν 2007-08, ενώ μετέπειτα στην ίδια κατηγορία ακολούθησαν ο Ιωνικός Νικαίας, ο Άλιμος, το Παλαιό Φάληρο και ο Κρόνος. Με τον σύλλογο του Αγίου Δημητρίου πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ εθνική κι έτσι έκανε και τα πρώτα του βήματα στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Από το 2014 μέχρι το 2017 αγωνίστηκε στον Αμύντα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του. Την τελευταία του σεζόν (2016-17) στην ομάδα του Υμηττού είχε στην Α2 κατά μέσο όρο 13 πόντους και 4 ασίστ. Την επόμενη διετία βρέθηκε στον Πρωτέα Βούλας, στον οποίο είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο και σε 57 παιχνίδια στη Β’ εθνική μέτρησε 12,7 πόντους κατά μέσο όρο και 58 εύστοχα τρίποντα! Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι επέστρεψε τη σεζόν 2019-20 στην Α2, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Διαγόρα Δρυοπιδέων παίρνοντας την άνοδο για την Α1. Πέρσι, παρέμεινε στα δυτικά προάστεια -και για όσο διήρκησε το πρωτάθλημα- αγωνίστηκε στο Αιγάλεω.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνία του με τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου ο Γιάννης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η νέα σεζόν θα με βρει στην οικογένεια του Παλαιού Φαλήρου. Ευχαριστώ τον coach και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την αρχή έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα κι έτσι η απόφασή μου πάρθηκε γρήγορα. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να καταφέρουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν».

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου καλωσορίζει τον Γιάννη Αγγελόπουλο στην «οικογένειά» του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.