ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και ο Καλιανιώτης

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καλιανιώτη (17/5/2002, 2.00μ.). Ο κόουτς Παπαδάτος είχε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ψηλά στη λίστα του, τον 19χρονο φόργουορντ και η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να υλοποιήσει την επιθυμία του.

Ο Γιώργος Καλιανιώτης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ως παιδί στην ομάδα του Χολαργού και στην Ολυμπιάδα Παπάγου. Η εξέλιξή του ήταν γρήγορη και έτσι βρέθηκε στον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε σε Παμπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό, ενώ τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Η τελευταία του χρονιά ως έφηβο τον βρήκε στο Περιστέρι με το οποίο κατάφερε να πανηγυρίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τη σεζόν 2019-2020. Οι εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομής δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι πέρσι αγωνίστηκε στην Μεγαρίδα.

Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Π.Φ. φέτος ήταν μέλος της Εθνικής 3on3 αντρών, ενώ  από τις 19 έως τις 23 Αυγούστου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Nations League U23 που θα γίνει στο Βουκουρέστι.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη φετινή χρόνια θα είμαι μέλος της  ιστορικής ομάδας του Παλαιού Φαλήρου. Πιστεύω ακράδαντα ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, η ομάδα μας μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Έπειτα από δύο μισές χρονιές για την Β’ εθνική, ήρθε η ώρα να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε ό,τι έχουμε με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και καθόλου τραυματισμούς».

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου καλωσορίζει τον Γιώργο στην «οικογένεια» του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.