ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Έναρξη συνεργασίας με τον Θάνο Μπολάτογλου

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θάνο Μπολάτογλου. Ο προπονητής μας, Αλέξης Παπαδάτος έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ταλέντο και την ενέργεια που μπορεί να βγάλει στο παρκέ ο 23χρονος γκαρντ γι’ αυτό και εισηγήθηκε την απόκτηση του, με τη διοίκηση να προχωρά στην υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής. 
 
Ο Θάνος Μπολάτογλου είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου του 1998 έχει ύψος 2.00μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Προερχόμενος από μία οικογένεια με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ιωνικό Νικαίας όπου πήρε και το «βάπτισμα του πυρρός» στις εθνικές κατηγορίες. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Ένωση Ιλίου, όπου παρέμεινε αποτελώντας σημαντικό μέλος του ρόστερ μέχρι και το φετινό καλοκαίρι.
 
Η δήλωση του Θάνου Μπολάτογλου για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι σε ένα τόσο φιλόδοξο και οργανωμένο σωματείο, όπως το Π. Φάληρο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον coach Παπαδάτο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, και από τη στιγμή που με προσέγγισαν δεν υπήρχαν πολλά για να σκεφτώ προκειμένου να δεχτώ την πρόταση.
Ύστερα από δύο “κουτσές” χρονιές, ανυπομονώ πάρα πολύ να ξαναμπούμε στο παρκέ και να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα και να διεκδικήσουμε το βέλτιστο».
 
Η οικογένεια του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου καλοσωρίζει τον Θάνο Μπολάτογλου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.