ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για ακόμη μια χρονιά ο Α.Ο.Π.Φ. διοργανώνει το SUMMER CAMP – Έναρξη 28 Ιουνίου

Για ακόμη μια χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το SUMMER CAMP (καλοκαίρι 2021). Μια μοναδική ευκαιρία και μια μοναδική αθλητική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους, να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού και της παρέας, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, με ξεγνοιασιά, ασφάλεια και πολλά χαμόγελα. Μπάσκετ, Κολύμπι, Ποδόσφαιρο, Στίβος, Τένις, Γυμναστική, πρωτότυπα παιχνίδια,δημιουργικές δράσεις (επιτραπέζια/πνευματικά παιχνίδια), για αγόρια και κορίτσια, 5-12 χρονών. Οι δράσεις θα διεξάγονται καθημερινά από τις 09.00-14.00, με την επιτήρηση συνοδών και υπευθύνων των αθλημάτων, σε ολιγομελή τμήματα. 

Στα διαλείμματα θα προσφέρονται νερό και χυμός στα παιδιά, τα οποία θα μπορούν να έχουν μαζί τους ξηρά τροφή, νερό, πετσέτες, στεγνά ρούχα και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο. Σε λειτουργία θα βρίσκεται το κυλικείο καθ όλη τη διάρκεια του camp. 

Θα εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ισχύουν (selftest* κάθε εβδομάδα-αποστάσεις-απολυμάνσεις).

Για την τήρηση των μέτρων που αφορούν τη μειωμένη χρήση των αποδυτηρίων, την εξοικονόμηση χρόνου αλλά και την κυκλική δομή των αθλητικών δράσεων, απαιτείται τα παιδιά,κατά την προσέλευσή τουςνα φορούν τα μαγιό τους, κάτω από τα ρούχα τους.

1η Περίοδος: 28 Ιουνίου – 9 Ιουλίου

2η Περίοδος: 12 Ιουλίου – 23 Ιουλίου

3η Περίοδος: 26 Ιουλίου – 6 Αυγούστου

Ώρα Προσέλευσης: 07.30-08.30 

Ώρα Αποχώρησης: 14.00-15.00

 

Αθλητικές Δράσεις: 09.00-12.30

Διάλειμμα (φαγητό-ξεκούραση): 12.30-13.15

Απασχόληση/παιχνίδια, από ώρα 13.15.

Είσοδος: Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν»(Φλοίσβος, απέναντι από τις εγκαταστάσεις του TAEKBODOέναντι θωρηκτού «ΑΒΕΡΩΦ»)

Τηλέφωνο Γραμματείας SUMMER CAMP6939343992

Σας περιμένουμε όλους, να ζήσουμε υπέροχες αθλητικές στιγμές !!!

**Τα self test θα διενεργούνται μια ημέρα πριν την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Τα παιδιά θα προσκομίζουν τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος, (υπογεγραμμένη από τους γονείς), στη γραμματεία του camp και θα καταχωρείται από τους υπεύθυνους. 

**Την πρώτη ημέρα του camp, θα γίνει η κατανομή των παιδιών στα τμήματά τους, όπως θα είναι ήδη σχεδιασμένο και θα γνωρίζουν το πρόγραμμά τους για όλη τη διάρκεια του camp.

**H πισίνα θα λειτουργεί από τις 09.45 για όλη τη διάρκεια του camp.