ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Α.Ο.Π.Φ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Παπαδάτο

Ο ΑΟΠΦ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Παπαδάτο, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί της ομάδας μας για τέταρτη σερί σεζόν.

Ο Παπαδάτος είναι ο προπονητής των επιτυχιών για την ομάδα μας, καθώς εκείνος την οδήγησε σε δύο συνεχόμενες ανόδους, ενώ και η περσινή σεζόν είχε ξεκινήσει με όνειρα για τον σύλλογο, πριν την διακοπή της λόγω κορωνοϊού. 

Πρώτη χρονιά του Αλέξη Παπαδάτου ήταν τη σεζόν 2018-19, όταν και ανέλαβε την ομάδα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η συνέχεια ήταν εκπληκτική, καθώς κατέκτησε δύο σερί ανόδους και την οδήγησε στην Β’ Εθνική, όμως πέρσι δεν πρόλαβε να κάνει πολλά, με τη σεζόν να διακόπτεται απότομα. 

Φέτος λοιπόν, ξεκινάει ακόμα μια έντονη σεζόν με όνειρα για την ομάδα του ΑΟΠΦ, στην οποία θα έχουμε και πάλι τον προπονητή των επιτυχιών στο τιμόνι του αντρικού μας. 

                           Καλή επιτυχία Αλέξη!

Μιλώντας για την ανανέωση με το Παλαιό Φάληρο, ο Αλέξης Παπαδάτος ανέφερε: 

«Είναι τέταρτη χρονιά που θα συνεχίσω μαζί με το Παλαιό Φάληρο. Τα προηγούμενα τρία χρόνια πετύχαμε αρκετά και ελπίζω η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά όπου δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε και να είμαστε μέσα στα γήπεδα. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας όλοι και να πετύχουμε στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά».