ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. ο Δημήτρης Κραβαρίτης!

Ο Α.Ο.Π.Φ. και η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Κραβαρίτη που θα είναι ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος υδατοσφαίρισης.
 
Ο 48χρονος τεχνικός,ως αθλητής, ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό έως το τέλος της με πολλούς τίτλους ευρωπαϊκούς και εγχώριους. Με την εθνική ομάδα είχε 90 συμμετοχές και αγωνίστηκε σε δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 
Ως τεχνικός ,συλλογικά ,υπήρξε ο δημιουργός των ακαδημιών του Ολυμπιακού, απ’ το 2005 έως το 2015 ,με όλα τα ηλικιακά τμήματα υπό την επίβλεψή του και τεχνικός διευθυντής ενώ ταυτόχρονα, συνεργάτης του Βαγγέλη Πάτερου και μετέπειτα του Θοδωρή Βλάχου στην πρώτη ομάδα. Συνέχισε ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Υδραϊκού έως το 2019.
 
Είναι ομοσπονδιακός προπονητής όπου με την Εθνική ομάδα των εφήβων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπακού το 2015 και το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο στην Ουγγαρία το 2018. Παράλληλα, αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική ομάδα των ανδρών από το 2015 έως σήμερα.
 
Επίσης, ο Α.Ο.Π.Φ. ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υδατοσφαίρισης για την περίοδο 2020-21. Πρώτος προπονητής του ανδρικού τμήματος ,υπεύθυνος ακαδημιών και ολων των τμημάτων υποδομής ο Δημήτρης Κραβαρίτης. Άμεσος συνεργάτης του ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος με καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και προπονητής του παιδικού τμήματος. Στην κατηγορία των νέων ανδρών και εφήβων ο Γιώργος Καραγεωργόπουλος. Στο τμήμα μίνι παίδων ο Γιώργος Σκανδάλης. Στις ακαδημίες εκμάθησης και τμήματα προ μίνι Α’ και Β’ ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος και ο Αντώνης Πουλιόπουλος.
 
Ο Αντώνης Πουλιόπουλος αποτελεί το νέο μέλος του προπονητικού επιτελείου. Έιναι απόφοιτος ΤΕΦΆΑ Αθηνών με μεταπτυχιακό στην φυσική κατάσταση και την μυϊκή ενδυνάμωση, με προπονητική θητεία στις ακαδημίες του Μίλωνα μίνι παίδων και κορασίδων το 2017-2019.
_______