ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνοδος στη Β΄ Εθνική για τον Α.Ο.Π.Φ. στο μπάσκετ – Δηλώσεις Αλέξη Παπαδάτου!

Ο Α.Ο.Π.Φ. απέδειξε πως επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες για να μείνει, με την ομάδα μας να γιορτάζει ακόμα ένα πρωτάθλημα, αυτό της Γ’ Εθνικής και πλέον να ετοιμάζεται για μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά στην Β’ Εθνική.
 
Σίγουρα θα θέλαμε να τελειώσουμε την χρονιά στο παρκέ και να γιορτάσουμε εκεί την άνοδο, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την επιτυχία της ομάδας μας, ή την σπουδαία πορεία του Αλέξη Παπαδάτου και των παικτών του, με τη στήριξη της διοίκησης, του υπεύθυνου του τμήματος Νίκου Ζώρζου και του προέδρου του Δ.Σ Νίκου Δέτση.
 
Πέρσι ο Α.Ο.Π.Φ. κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ και φέτος επανέλαβε, έστω και υπό πρωτόγνωρες συνθήκες αυτή την επιτυχία, φτάνοντας στον τίτλο και στην Γ’ Εθνική και κερδίζοντας έτσι επάξια την άνοδο. 
 
Πλέον η ομάδα μας στρέφει το βλέμμα της στην δύσκολη αποστολή που έχει ενόψει της Β’ Εθνικής, με τον Αλέξη Παπαδάτο και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη… σηκώσει μανίκια, ώστε να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αγωνιστεί σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.
 
Ο Αλέξης Παπαδάτος, μιλώντας για την άνοδο της ομάδας μας στην Β’ Εθνική, ανέφερε: 
 
«Ακόμα μια χρονιά πρωταθλητές. Θεωρούμε πως αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα έκανε μια μεγάλη υπέρβαση, κάτι που αποδεικνύει και το ρεκόρ μας, καθώς είμαστε στο 36-6. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την επιτυχία. Στην διοίκηση που μας στήριξε και δημιούργησε αυτή την ομάδα, στους παίκτες, οι οποίοι εξάλλου είναι πάντα και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, στους προπονητές και σε όλους όσους δούλεψαν για να φτάσει η ομάδα στην Β’ Εθνική».