ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΟΠΦ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η αρχηγός της ομάδας Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΟΠΦ. Η προσφορά της στην πορεία της ομάδας, όλα αυτά τα χρόνια ανεκτίμητη και η αξία της δεδομένη, καθώς τη φετινή σεζόν αναδείχτηκε 7η σκορερ στον όμιλο του Νότου της Α2 Γυναικών. 
 
Έχει θητεύσει επί  30 και πλέον έτη σε πολλές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και παραμένει έως σήμερα η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Κωφών Γυναικών, με την οποία -μεταξύ άλλων- έχει κατακτήσει 3 χρυσά μετάλλια σε 3 συνεχόμενες διοργανώσεις: 2016 (Ευρωπαΐκό Πρωτάθλημα Κωφών-Θεσσαλονίκη), 2017 (Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών-Σαμψούντα) 2019 (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών-Λιούμπλιν)
 
ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: 
 
Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσω να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα. Η περσινή χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη ως νεοφώτιστη στην Α2. Ευελπιστώ φέτος η πορεία της ομάδας να είναι εξίσου το ίδιο καλή και γιατί όχι καλύτερη. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πλάνο της κόουτς Ζέρβα. Σημασία άλλωστε έχει να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. 
Αλεξάνδρα σ΄ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στον ΑΟΠΦ!!!