ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ γυναικών: Ανακοίνωση συνεργασίας του Α.Ο.Π.Φ. με την Αθηνά Ζέρβα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΕΡΒΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ)

Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει τη συνεργασία του Α.Ο.Π.Φ με την Αθηνά Ζέρβα, που θα αναλάβει να την ευθύνη να καθοδηγήσει την γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ, τις κορασίδες όπως και να έχει την επιμέλεια στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα.

Η Αθηνά Ζέρβα είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει δουλέψει σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο για την βελτίωση των αθλητών μπάσκετ.

Η προϋπηρεσία της ως Head Coach μπάσκετ είναι σημαντική και ενδεικτικά θα αναφέρουμε την συνεργασία της με τις ομάδες: Εσπερίδων (Α1 & Ευρωπαϊκό κύπελλο γυναικών), Πανιώνιος (Α1 γυναικών), Αγ. Παρασκευή (Α2 γυναικών), Κρόνος (Α2 γυναικών), Πρωτέας (Γ & Β ΕΣΚΑΝΑ) κ.α.

Σε ατομικό επίπεδο έχει δουλέψει ως Coach στο Athens Basketball Academy στη Νέα Σμύρνη, για την βελτίωση της ατομικής τεχνικής στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Σήμερα είναι Head Coach στην Εθνική Ομάδα Κωφών με αρκετές διακρίσεις στους Ολυμπιακούς κωφών (Χρυσό μετάλλιο), Παγκόσμιο (4η θέση) και Ευρωπαϊκό (Χρυσό μετάλλιο).

Καλωσορίζουμε την Αθηνά και ευελπιστούμε πως θα οδηγήσει το ιστορικό μας γυναικείο τμήμα, του μπάσκετ ΚΑΙ ΠΑΛΙ εκεί που του αξίζει. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία με τον σύλλογο μας.

Πέμπτη, 20-5-2019

Νίκος Δέτσης

Πρόεδρος Δ.Σ.