ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ανακοίνωση συνεργασίας του Α.Ο.Π.Φ. με τον Μάριο Γούναρη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ο.Π.Φ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΓΟΥΝΑΡΗ (ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ)

Ο σύλλογος μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του ΑΟΠΦ με τον Μάριο Γούναρη, που θα αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας.

Ο Μάριος Γούναρης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση. Έχει επίσης κάνει συμπληρωματικές σπουδές στο McGill Univercity ως personal trainer.

Υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας (κατά την περίοδο που η ομάδα μας ήταν στη Γ’ εθνική κατηγορία και της ανόδου στη Β’) καθώς υπήρξε και προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του ΑΟΠΦ.

Επιστρέφει μετά από χρόνια, πιό έμπειρος και καταξιωμένος, για να κατευθύνει πάνω σε σωστές βάσεις, με αρχές και στόχους, τον αγωνιστικό και προπονητικό προσανατολισμό του συλλόγου μας.

Υπήρξε ακόμη αθλητής μπάσκετ και ενδεικτικά θα αναφέρουμε, των ομάδων Αστέρα Εξαρχείων (Β’ Εθνική), Πειραϊκού Σύνδεσμου (Α2 Εθνική και Α1), Ηλιούπολης (Γ’ Εθνική), Αρκαδικού (Β’ – Γ’ Εθνική) κ.α.

Η προϋπηρεσία του ως Head Coach μπάσκετ είναι σημαντική και ενδεικτικά θα αναφέρουμε την συνεργασία του με διακεκριμένες ομάδες εθνικών κατηγοριών: Ιωνικός Νίκαιας (Β’ Εθνική – Α2), Δούκας (Α2), Εθνικός (Β’ – Α2), Αιγάλεω (Β’ Εθνική), κ.α.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο και του ευχόμαστε ακόμα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τον σύλλογο μας.

           Δευτέρα, 20.5.2019

Νίκος Δέτσης

Πρόεδρος Δ.Σ.