ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο.Π.Φ. επικράτησε της Γλυφάδας με 11-7

Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών το Παλιό Φάληρο και έφτασε σε μια σπουδαία επικράτηση που του έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια και το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επικράτησε με 11-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Φαλήρου, για την 18η αγωνιστική, έφτασε στους 19 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τις δυο ομάδες κοντά στο σκορ, μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (7-6). Στις αρχές της τέταρτης, οι Φαληριώτες με ένα ξέσπασμα και με τον Χαράλαμπο Τρούλο σε μεγάλη μέρα (πέτυχε 7 γκολ!), ξέφυγαν και με τρία γκολ διαφορά (9-6), φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 11-7.

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-7 (2-1, 1-2, 4-3, 4-1)

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας 1, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 7, Ντε Σόουζα, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μαλανδράκης.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος 1, Κουτσιαλής 1, Μπραϊμης 3, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν., Γαλάνης, Σαλτερής, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Πηγή: koe.org.gr