ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη διάκριση για τον Α.Ο.Π.Φ. στο τένις – Η Κεχαγιά Σοφία κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο OPEN

Μεγάλη διάκριση σημείωσε για τον Α.Ο.Π.Φ. στο τμήμα τένις η αθλήτρια μας Κεχαγιά Σοφία στο Πανελλήνιο OPEN/10 που συμμετείχε κατακτώντας τη 2η θέση. Η νεαρή μας αθλήτρια κατάφερε να φτάσει στον τελικό μετά από μια συγκλονιστική πορεία και να φέρει στον Α.Ο.Π.Φ. μια ακόμη σημαντική διάκριση.

Η σκληρή προπόνηση και η πειθαρχία πάντα υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Γιώργου Αγγελή στο αγωνιστικό τμήμα του τένις για τις ηλικίες των 10 ετών έφεραν την διάκριση για την νεαρή τενίστρια Σοφία Κεχαγιά.

Ο προπονητής Γιώργος Αγγελής του Α.Ο.Π.Φ. δήλωσε: «Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Όμιλο μας σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα η αθλήτρια του τένις Κεχαγιά Σοφία συμμετείχε στο Πανελλαδικό OPEN 10 που έγινε στις εγκαταστάσεις της Α.Ε.Τ. ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ και κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση παίζοντας στον τελικό με την Ζούγρα Ισμήνη από τον Όμιλο Ζακύνθου Α.Ο.Α. και χάνοντας με 6-1. Στην πορεία της προς τον τελικό κατάφερε να κερδίσει την Κοντίνη Μαριλίτα  με 6-3 και την Μεκρυγεώργου Χριστίνα με 6-0 και οι δύο αθλήτριες από την Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών. Μπράβο στην αθλήτρια μας και εις ανώτερα. Η επιτυχία ήταν σημαντική όμως συνεχίζουμε προσηλωμένοι στην στόχο μας.»

b_400_400_16777215_00_images_kex-2.jpg

Προπονητής Γιώργος Αγγελής – Αθλήτρια Κεχαγιά Σοφία

b_400_400_16777215_00_images_kex-3.jpg

Η Αγωνιστική Ομάδα τένις του Α.Ο.Π.Φ. ηλικίας 10 ετών Πατεράκης Μάνος, Πέτζα Νίκολιτς και η Κεχαγιά Σοφία με τον προπονητή του Γιώργο Αγγελη

b_400_400_16777215_00_images_kex-4.jpg

Η Αγωνιστική μας Ομάδα με τους ανθρώπους της Διοίκησης του Α.Ο.Π.Φ. Παντελής Κουτσοθανάσης Αντιπρόεδρος και έφορος στο τένις και Κώστας Σιγάλας Ειδικός Γραμματέας του Α.Ο.Π.Φ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK TOY Α.Ο.Π.Φ.