ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Α.Ο.Π.Φ. στο GRAND PRIX Χριστουγέννων στο Καρπενήσι!

Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι από τις 7,8 έως και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου. Μια κορυφαία αθλητική, χειμερινή εκδήλωση κολύμβησης το «Grand Prix Χριστουγέννων 2018», το οποίο διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Δήμο Καρπενησίου

Το Grand Prix Χριστουγέννων 2018 αποτελεί ουσιαστικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής πισίνας φιλοξενώντας πάνω από 400 αθλητές με τους συνοδούς τους. Στο πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές από τους κολυμβητικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Ο Α.Ο.Π.Φ. έδωσε δυναμικό παρόν με σημαντικές διακρίσεις. 

Ο Α.Ο.Π.Φ. στο GRAND PRIX Χριστουγέννων στο Καρπενήσι κατέκτησε 1 χρυσό, 5 ασημένια, 4 χάλκινα μετάλλια και είχε και 16 παρουσίες σε τελικούς.

Συγχαρητήρια, στο τμήμα κολύμβησης του Α.Ο.Π.Φ., σε όλους και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες!!!

Στους Χριστουγεννιάτικους αυτούς αγώνες συμμετείχαν πάνω από 25 ομάδες, περισσότερες από 200 συμμετοχές αθλητών, φέρνοντας στην πόλη του Καρπενησίου περίπου 400 επισκέπτες. Σημαντική κολυμβητική παρουσία σε αυτούς τους αγώνες ήταν ο Γιαννιώτης Σπύρος, ο οποίος είναι Ολυμπιονίκης και προπονητής Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!